BEMUTATKOZUNK

Óvodánk egy szakképzett és tapasztalt óvodapedagógus által alapított magánvállalkozás, amely 2,5 – 7 éves gyermekek családias légkörben, kis létszámú közösségben történő színvonalas nevelésére és gondozására jött létre.

Az óvoda jelenlegi épületei a XIV. kerület (Zugló) gyorsan fejlődő, csendes, kertvárosi részén, a Kerékgyártó utcában, kifejezetten óvodai tevékenységre megépített és berendezett, családi házakban működnek, és ugyanebben az utcában épül a 2019. szeptemberében induló „C” épületünk is.

A Kerékgyártó utca egyedülálló adottságai miatt épületeink előtt a parkolás minden esetben, könnyen megoldott anélkül, hogy szomszédainkat vagy a közlekedés rendjét zavarnánk.

Az „A” épület (XIV. Kerékgyártó u. 91/b.): egy 650 m2-es telken mintegy 220 m2-es, négy csoportszobával, tornateremmel és a megfelelő kiszolgáló helyiségekkel felszerelt, teraszos épület. Az épület mögött hatalmas, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvar helyezkedik el.

A „B” épület (XIV. Kerékgyártó u. 106.): egy 300 m2 telken, 90 m2-es, egy csoportszobás, a megfelelő kiszolgáló helyiségekkel felszerelt, teraszos épület. Az épület mögött 200 m2-es, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvar helyezkedik el.

A „C” épület (XIV. Kerékgyártó u. 93.): egy 1.135 m2 telken újonnan épült 630 m2-es, 3 csoportszobás, tornateremmel, sószobával és szakköri helységekkel rendelkező modern ingatlan, amely 2019. szeptemberétől fogadja a gyerekeket. Mivel „A” és „C” épületünk egymással szomszédos telken helyezkedik el, a mögöttük lévő játszóudvarukat a gyerekek legnagyobb örömére egybenyitottuk.

Intézményünk már 2,5 éves kortól fogadja a gyermekeket és egészen iskoláskorig gondoskodik a korosztálynak leginkább megfelelő nevelési programról. Napirendünk a gyermek életkorához, fejlettségi szintjéhez, szükségleteihez, szokásaihoz, az óvodán kívüli programokhoz, évszakokhoz igazodik. A napirend zavartalanságát a higiénikus környezettel, harmonikus légkörrel és esztétikus eszközökkel biztosítjuk.

Szakképzett óvónőink és dajkáink, valamint edzőink, oktatóink biztosítják a széleskörű ismeretnyújtást az óvodai foglalkozások keretében, valamint tartásjavító tornát, kézműves és angol foglalkozásokat, drámajátékot, úszást, korcsolyázást, ovi-focit, illetve egyéb óvodán kívüli programokat szervezünk a gyermekeknek. Csoportjainkat rendszeresen látogatja védőnő és a logopédiai szűrésről is gondoskodunk. További fakultatív programlehetőségek jelenleg: néptánc, judo, sakk, görkorcsolya.

A Kuckó Magánóvoda a nyári és egyéb tanítási szünetek alatt is fogadja a gyermekeket (nyáron 2, télen 1 hét karbantartási szünettel), naponta pedig már 7.00 órától egészen este 18.00-ig biztosítjuk a folyamatos ellátást.

A gyermekeknek naponta négy étkezést biztosítunk, meleg ebéddel, melyet kifejezetten óvodás korú gyermekek igényeihez alakítunk. Megfelelő orvosi javallat esetén a laktózmentes, tejmentes- gluténmentes és vega étrendet is biztosítani tudjuk.

Ha az átlagosnál többre vágyik és a legjobbat szeretné gyermekének biztosítani, kérjük látogasson el hozzánk, engedje, hogy bemutatkozhassunk!

Kuckó Magánóvoda „A” épület

Kuckó Magánóvoda „B” épület

Kuckó Magánóvoda „C” épület

A „C” épület csoportszobája

A „C” épület gyermekmosdója

A „C” épület tornaterme

MÉRFÖLDKÖVEK

 • 2000-ben megépül az új épület Zuglóban.
 • 2001. januárjában besétálnak az első gyermekek.
  Fél éven belül teltházzal működünk.
 • 2003-ban létrehoztuk a Gyermekkuckó Alapítványt, amely az óvoda fenntartójává vált.
 • 2003-ban már a bővítésen dolgozunk és megvásároljuk a „B” épületünket ugyancsak a Kerékgyártó utcában.
 • 2003. szeptemberétől már a „B” épületünk is fogadja a gyerekeket.
  Folyamatosan teltházzal működünk.
 • 2005. szeptemberében elindítjuk „Bölcs Bagoly” ovisuli programunkat, amely első volt az országban.
 • 2007-ben megvásároltuk az „A” épületünk melletti szomszédos telket.
 • 2009-ben felújítjuk és kibővítjük a játszóterünket a szomszédos telek bevonásával.
 • 2014-ben ovi-foci pályát avatunk a játszóudvarunkon.
 • 2016-ban európai uniós pályázatot adunk be az új épület építésére.
 • 2018-ban megkötjük a támogatási szerződést és elindul az új épület építése.
 • 2019. szeptemberében megnyitjuk harmadik épületünket.

GALÉRIA